Nyuszi csoport

Szeptemberben az előző évben is bölcsődés 6 kisgyermek mellé 2 kisfiú érkezett. Így 4 kislány és 4 kisfiú népesíti be a szobát. A 11 férőhelyes csoportban jelenleg 8 kisgyermek tölti napjait, év közben érkező gyermekek még emelhetik a létszámot. Az ellátandó gyermekek zömmel a „nagycsoportos”, 2 év feletti korosztályba tartoznak.   
Életkorukból adódóan a gyerekek már sok területen – étkezés, fürdőszobai tevékenységek, öltözködés – önállóak.
A szabad játéktevékenységet sok alkalommal színesítjük közös alkotó tevékenységekkel. Színezünk, gyurmázunk, festünk, ragasztunk – mindezt jókedvűen, vidáman.
Sok időt töltünk mozgásos játékokkal: legyen az lábtorna, akadálypálya, egyensúlyozó hinta vagy forgó tölcsér. De nem felejtkezünk meg az ujjacskák mozgását fejlesztő gyöngyfűzésről, pötyizésről sem.
A csoport szoba és egyéb helyiségei a régi épületszárnyban kerültek kialakításra, közvetlen kertkapcsolat van. 34 m2 alapterületű a csoportszoba, így lehetőségünk van a gyermekeinkre jellemző nagy mozgásigény kielégítésére. Nem rendelkezünk modern bútorzattal, de igyekszünk a családias légkör, meleg, bensőséges hangulat kialakítására. Játékkészletünket folyamatosan bővítjük, igazítva a gyermekek fejlettségéhez, érdeklődéséhez.   

 
Meiszter Emília

Meiszter Emília

kisgyermeknevelő
Göttlingerné Sipos Regina

Göttlingerné Sipos Regina

kisgyermeknevelő
Miksáné Horváth Judit

Miksáné Horváth Judit

bölcsődei dajka

Galéria

Kapcsolat

aranyerdobolcsi@gmail.com

7090 Tamási, Béri B. Á. u. 1-3.