Napocska csoport

Csoportunk az új bölcsődei épületrészben található. Kialakítása és felszereltsége nagyon modern.
Gondozási egységként működünk a szomszédos Felhőcske csoporttal, ami közös fürdő és terasz használatot jelent, így biztosítva a folyamatos kisgyermeknevelői felügyeletet az épületben és az udvaron.
Fontosnak tartjuk a családias, biztonságos, szeretetteljes légkör megteremtését, hogy a gyerekek jó kedvűen, mosolygósan érkezzenek a bölcsődébe és így felszabadult, nyugodt játékkal tudják eltölteni azt az időt, amíg a nap végén szüleik megérkeznek értük.
Fontos számunkra a családokkal való együttműködés, a napi tájékoztatás. Céljaink közt szerepel, hogy a lehető legtöbb énekkel és mondókával ismertessük meg a kicsiket. Igyekszünk ezt az adott évszaknak vagy ünnepnek megfelelően tenni.
Játékaink között meg jelennek a Montessori eszközök által inspirálta játékok, amik saját tapasztaláson alapuló tanulás és saját ütemben alakuló fejlődés lehetőségét biztosítják.
Több éves tapasztalataink alapján megállapíthatjuk, hogy már a legkisebb korosztály is nagyon szeret alkotni, így szinte mindennapos nálunk a festés, ragasztás vagy akár a nyomdázás.
A kicsik saját maguk dönthetik el, hogy szeretnének- e az adott tevékenységben részt venni, bekapcsolódni.
A kicsik számára fontos a rendszeres napközbeni mozgás, így arra törekszünk, hogy a lehető legtöbb időt a friss levegőn töltsük. Erre tökéletes lehetőséget nyújt a bölcsőde udvarán kialakított fedett terasz és a nagy udvar, ahol a megfelelő játékeszközök használatával a gyermekek mozgását is fejleszteni tudjuk. Alapvető céljaink közé tartozik, hogy felkészítsük a ránk bízott gyermekeket az óvodára, így kiemelt feladataink között szerepelnek a szobatisztaságra, az önállóságra és az empátiára nevelés. Minden gyermekkel a korának és fejlettségi szintjének megfelelően foglalkozunk.
Lakatos Alexandra

Lakatos Alexandra

kisgyermeknevelő
Csizmadia Katalin

Csizmadia Katalin

kisgyermeknevelő
Rauch Julietta Sarolta

Rauch Julietta Sarolta

bölcsődei dajka

Galéria

Kapcsolat

aranyerdobolcsi@gmail.com

7090 Tamási, Béri B. Á. u. 1-3.