Hírek, események

Óvodánk első alkalommal nevezett be gyermeket a Hebe Kft. által szervezett Böngész versenyre, amely 4 fordulóból állt. Örömmel adjuk hírül, hogy Beréti Barnabás az Oviból-Suliba elnevezésű országos versenyen 7. helyezést ért el.  Intézményünk egyik kiemelt célja a tehetséggondozás, amelynek koordinátora Schrancz Edit tehetség-szaktanácsadó. Köszönetünket szeretnénk kifejezni a Makk-marci csoport óvónőinek, Nichter Anikónak és Boros Andreának, akik a közös munkát immár második éve segítik.


Hírek, események

dgys_gyik_kreativ_16_9 1

Médiahasználat és szenvedélybetegségek

2023.03.01.

Magyarország Digitális Gyermekvédelmi Stratégiája a szülőknek, családoknak szóló tájékoztató anyaga a problémás médiahasználat, túlhasználat és a függőség felismerésével, az online tevékenységek figyelemmel kísérésével és a túlhasználattal kapcsolatos problémák megelőzésével kapcsolatban tájékoztat, ad tanácsot. További öt témakörben elérhető tájékoztató: https://digitalisgyermekvedelem.hu/tajekoztatok

Megnézem
u7tyipxuchwqa3tg27s6hcrqxsvyopmxkf6jqdxs

Tartalomszabályozás, gyermekek védelme az online térben

2023.01.18.

Magyarország Digitális Gyermekvédelmi Stratégiája a szülőknek, családoknak szóló tájékoztató anyaga a gyermekek életkorának megfelelő tartalomszűréssel, a korhatár-besorolás fontosságával, az életkornak megfelelő platformokra történő regisztrációval, valamint a szabályok és a gyermekkel folytatott párbeszéd egyensúlyával kapcsolatban szolgál tanácsokkal. További öt témakörben elérhető tájékoztató:

Megnézem
dgys_gyik_kreativ_16_9 1

Digitális médiaműveltség Szülőknek Program

2022.12.21.

A Magyarország Digitális Gyermekvédelmi Stratégiája keretében működő programban az ország számos Digitális Jólét Pontján elérhetőek azok a mentorok, akik tizenegy különböző témakörben tartanak szülőknek szóló médiaműveltség-tanfolyamokat.A linken elérhető a program leírása, egy térképes kereső, és a mentorok kézikönyvéből a digitális generációkról, médianevelésről szóló fejezet.

Megnézem
12

Kapcsolat

aranyerdobolcsi@gmail.com

7090 Tamási, Béri B. Á. u. 1-3.